11 Temmuz 2013 Perşembe

Hüseyin Samut: "Baros Antalyaspor'a Faydalı Olacak"














Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon yakaladığı başarılı gidişatın üstüne çıkmayı hedefleyen Antalyaspor’da çalışmalar devam ediyor. Antalyaspor Yöneticisi Hüseyin Samut Türkiyefutbol.com Genel Müdürü Mehmet Bıldırcın’a, kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Antalyaspor’un bu sezon lige damga vuracağını dile getiren Hüseyin Samut, geçtiğimiz sezon elde edilen başarının üstünde bir başarı yakalamak istediklerini belirtti. Şu anda takımın Isparta kampında olduğunu belirten Samut, Samet Aybaba önderliğinde takımın başarılı bir kamp süreci geçirdiğini söyledi.

Hüseyin Samut: Baros Mükemmel Bir Futbolcu
Antalyaspor’u başarıya taşıyacak ekibi kurmak için çalışmaların da hızla devam ettiğini belirten Samut, transferde nokta atışı yapmak istediklerini belirtti. Milan Baros’u kadrosuna kattıklarını ve ayrıca Fenerbahçeli Semih Şentürk ile görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyen Antalyaspor’un genç yöneticisi Hüseyin Samut şu şekilde konuştu: “Özellikle Başkanımız Gültekin Gencer, Baros ve Semih ile bire bir ilgilendi. Çek yıldız Milan Baros ile anlaşmaya vardık. Baros mükemmel bir futbolcu. Baros’un kulübümüze fayda sağlayacağından şüphemiz yok.  Semih’in de takıma katılması için kulüp olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine Antalyaspor’u başarıya götürecek kapasitede başka futbolcular ile de görüşmeler sürüyor. Hedefimiz kulübe gerçek anlamda katkı sağlayacak futbolcuları transfer etmek. Kısa sürede netleşeceğini umuyorum.”

“Aybaba’nın Tecrübesi Tartışılmaz”
Antalyaspor’un Isparta kampının ardından Slovenya’da kampı sürdüreceğini de belirten Hüseyin Samut, Teknik Direktör Samet Aybaba ile ilgili ise şu ifadelerde bulundu: “Samet Aybaba kalitesini kanıtlamış ve tecrübesi tartışılmaz bir isim. Zirveyi hedefleyen Antalyaspor’u kurmak için başlattığımız çalışmalarda bu hedefler doğrultusunda Samet Aybaba’nın iyi bir tercih olacağı kanaatine vardık. Aybaba, Antalyaspor’u hedefe götürecek tecrübeye sahip. Eminim Antalyaspor’u başarılara koşturacaktır.”



Öte yandan Antalyaspor’un yeni yönetimi ile oluşturduğu pozitif hava sayesinde Süper Lig’in birçok önemli ismi Antalyaspor’un transfer tekliflerine olumlu bakıyor.