16 Temmuz 2013 Salı

Milan Baros'u Hüseyin Samut Karşıladı




MP Antalyaspor’un yeni transferi eski G.Saraylı Milan Baros, imza için kente geldi. Baros’u Antalyaspor Kulüp Yöneticisi Hüseyin Samut karşıladı.

MP Antalyaspor’un Banik Ostrava’dan yeni transferi Milan Baros, imza için Antalya’ya geldi. Akdeniz ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Çek golcü, Antalyaspor atkısı ile objektiflere poz verdi. G.Saray formasını 4 sezon taşıyan Baros, 116 maçta 61 gol atmıştı. Sarı-kırmızılı ekipte gol kralı da olan Baros, sezon ortasında Banik Ostrava’ya transfer olmuştu. Çek futbolcu, ülkesi basınına yaptığı açıklamada, “Türk insanını ve güneşi özledim. Ostrava’da çocuklarım Patrick ve Matteo sürekli hasta oluyordu. Bir aile için Türkiye’deki yaşam harika ve Antalya hep güneşli” demişti.

Hüseyin Samut'tan Baros'a Övgüler
Çek futbolcunun İstanbul’da Başkan Gencer ile transferini bitiren ve havaalanında karşılayan Antalyaspor Yöneticisi Hüseyin Samut’ta, Baros’un transferinden dolayı memnun olduklarını ve Baros’un Antalyaspor’a büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti. İstanbul’da da bir arada olan Hüseyin Samut ile Baros’un arasındaki yakınlık dikkatlerden kaçmadı.